Profesjonell taktekking og takarbeid

Alt innen tak

Avtal befaring

Taktekkings-tjenester av høy kvalitet

Skal du skifte ut taket på huset, trenger hjelp med membranarbeid eller planlegger å installere radonsperre?

Vi i Supertak AS leverer alt av tjenester innen takarbeid for private og bedrifter i hele Agder, og kan hjelpe deg med blant annet taktekking, taksikring, takisolasjon, membran- og radonarbeid samt PVC-folie. Vi samarbeider med Team Icopal og tilbyr opptil 20 års Icopal Pluss-garanti på både produktene og arbeidet vi utfører.

Taktekking og isolering

Når du skal bygge nytt, er det viktig å beskytte bygget mot vær og vind, og samtidig gi bygget god isolasjon. Metodene og materialene som brukes til dette kan variere basert på klima, bygningens størrelse og formål samt arkitektoniske krav. Våre erfarne taktekkere utfører taktekking og isolering av alle typer bygg, fra industribygg og eneboliger til tilbygg og hytter for både private- og bedriftskunder i Agder.

Membran

Membran er en viktig del av bygningskonstruksjonen når du skal bygge nytt for å beskytte bygget mot fuktighet og lekkasjer av farlige væsker i boligen din. Membran kan også være en viktig del av energieffektiviteten i bygget, og kan tilpasses etter bygningens klima og miljø. Supertak AS hjelper deg med montering av membran i forbindelse med grunnarbeid på nybygg.

Radonsperre

Ved montering av membran er det også lurt å også montere radonsperre for å radonsikre bygget. Radon er en gass som dannes når uran brytes ned i jorden, og kan trenge inn i bygninger gjennom sprekker i gulv og vegger. Eksponering av radon over lengre tid kan være helsefarlig, og det er derfor anbefalt å montere radonsperre på alle nye bygg. Vi i Supertak AS hjelper deg med denne jobben!

Grytetekking

Grytetekking er taktekkingsmetode hvor vi varmer opp en stor asfaltblokk slik at den blir flytende, som vi deretter heller over taket hvor den brukes som lim til takbelegget. Når asfalten stivner, er belegget klebet fast til underlaget. Supertak AS hjelper deg med grytetekking på ditt bygg.

Lekkasjesøk og røyktesting

Lekkasjesøk og røyktesting er teknikker som brukes for å identifisere potensielle lekkasjer og problemer i bygningskonstruksjonen, og er spesielt viktige for å oppdage problemer som kan føre til fuktskader og helseproblemer. Våre fagfolk har lang erfaring i feltet og har ekspertisen som er nødvendig for å sikre nøyaktige resultater og riktig identifikasjon av eventuelle problemer i flere typer bygg.

Taksjekk

Inspeksjon og vurdering av tilstanden til taket på en bygning er en viktig for bygningsvedlikeholdet, og bør utføres jevnlig for å identifisere eventuelle problemer og forlenge levetiden til taket. Vi i Supertak AS utfører taksjekk av ditt tak og gir deg råd og veiledning om hvilke tiltak som må gjøres, inkludert reparasjoner, vedlikehold eller utskifting av taket om nødvendig.

Taksikrings-systemer

Supertak AS bruker, leverer og installerer sertifiserte taksikringssystemer for å sikre at våre håndverkere har en sikker og trygg arbeidsplass, og at arbeidet bli utført HMS-vennlig måte. Vi leverer blant annet takstiger, takkroker, takplattformer og takrekkverk og gir råd og veiledning om hvilke taksikringssystemer samt hvilke sikkerhetstiltak som må brukes ved takarbeid.

Asfalt takbelegg

Asfalt takbelegg er et allsidig takbelegg som er kjent for sin styrke og holdbarhet. Takbelegget er vanntett og tåler både UV-stråler og værforhold som snø, regn og vind, og kan ha en levetid på opptil 25 år. Vi leverer asfalt takbelegg fra Icopal med ettlags- eller tolags tekking, og hjelper deg å finne ut hvilket belegg som passer best for dine behov og ditt budsjett.

PVC-membran

PVC-membran er en type plastduk som brukes til å dekke overflater i bygninger og andre konstruksjoner for å beskytte mot vanninntrenging og fukt. PVC-membraner kan også bidra til å isolere og redusere varmetap, som kan redusere energikostnader i ditt bygg. De er også motstandsdyktige mot UV-stråling og kjemikalier, og krever minimalt vedlikehold. Vi leverer PVC-membran fra Icopal, og våre taktekkere har kompetansen til å installere dette etter gjeldende standarder og retningslinjer.

Takisolasjon

Takisolering er en viktig del av å opprettholde en varm og behagelig temperatur i hjemmet ditt, og er en kostnadseffektiv måte å redusere både energiforbruket og strømregningene på. Supertak AS leverer og installerer takisolasjon med mineralull, PIR eller EPS, og tilpasser løsningene etter dine behov og gjeldende bygningskrav.

Har du spørsmål eller vil vite mer om våre tjenester?

Ta kontakt, så hjelper vi deg.

Kontakt oss